Antique roses

Hej!
Jag tänkte göra en manikyr med Keep calm, paint on som kom ut nyss med China Glazes vårkollektion. Det är ett ljust lite mintfärgat lack med silvrigt skimmer som man ser om man tittar noga. Jag hade trott att detta skulle vara ljusare innan jag köpte det, mer vitt och inte alls ett mintlack egentligen. Men eftersom jag gillar mintlack på våren så gör det inget.
 
Som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag precis återfått mina spamping-saker, så jag ville passa på att stämpla lite eftersom det var så länge sen sist, frågan var bara vad...
 
På sistone har jag blivit mycket inspirerad av en manikyr som Sminkan på sminkan.com gjorde och sedan en manikyr som Tennails på tennails.blogpot.se har gjort vilkas kombinationer av blått/grönt med guld får mig att tänka på lite antika möbler. Såna där svulstiga sofftyger från barocken eller rokokon i guld och ljusblått. Jag har verkligen fastnat för dessa färgkombinationer, så därför valde jag att stämpla ett rosenmönster med guldlack för att efterlikna en sån där soffa som har fastnat i mitt huvud.
 
 
 
 
För att ytterliga leka med antikkänslan så duttade jag på lite av guldlacket med en make up-svamp för att ge lite "patina" åt naglarna. Roligt eller långsökt?
  • China Glaze - Keep calm, paint on
  • China Glaze - Passion
  • Konadplatta nr m65
Hejdå!


Kommentarer
Ann-Sofie

Sååå underbart vackert, håller med dig om färgerna, de går verkligen bra ihop. Man får den där rokokomöbler. Så snyggt. Du har fått till det så oerhört snyggt. :-)

Svar: Tacktack!!! Ja, jag gillar verkligen färgerna, tänkte först bara matcha med vitt, men sen kom jag på de inspirerande manikyrerna med guld jag hade sett och var tvungen att prova. Roligt att du ser hur jag tänker med rokokomöblerna :)
Sussie

2013-04-24 @ 08:51:08
URL: http://www.colourit.se
Cactus

Jättesnyggt!

Svar: Tack så mycket, så roligt att du tycker det var snyggt!
Sussie

2013-04-24 @ 09:42:37
URL: http://cactusnailpolish.com
Michan- Beauty by M

Åh så himla fint! Färgerna gjorde sig verkligen bra med varandra :)

Svar: Tack så jättemycket! Ja, jag håller med mycket roligare än att bara stämpla med vitt som jag först hade tänkt.
Sussie

2013-04-24 @ 10:55:20
URL: http://beautybym.se
Lela

Ser patinerat och äkta ut på sista bilden. roligt, inte långsökt:)

Svar: Åh vad bra att det var roligt! Sen så kan man ju verkligen prata om patina om man får se hur slitna naglarna ser ut under lacket, men det är ju inte guldfärgat slitage där, så det behöver vi inte låtsas om :)
Sussie

2013-04-24 @ 13:53:43
URL: http://www.lelack.se
Annefia

Ååååh så vackert! Helt ljuvligt! Gillar det både med och utan patinernade svampning.

Svar: Åh, tack så jättemycket, så roligt att höra! Okej, det var kul att du gillade det på båda sätten! Jag testade med matt överlack någon dag senare också, men då blev det för mycket patina, så det blev inte så snyggt :)
Sussie

2013-04-24 @ 18:59:19
URL: http://blogg.fialand.com/
Alexandra

Det här blev verkligen jätte snyggt! Du är himla duktig på att stampa! Tyckte nog det var finast utan. Och tack för länken :)!

Svar: Tack så mycket för komplimangen! Men just detta rosenmönstret är ganska tacksamt att stämpla också, eftersom det inte är några raka linjer så syns det inte så väl om det ojämnt. Okej, kul att de gillade bäst utan, inte alltid man vill ha patina på naglarna ju. Ja men självklart, det var ju det inlägget som bidrog till inspirationen :)
Sussie

2013-04-25 @ 20:18:46
URL: http://www.tennnails.blogspot.se
Gelic' nail art

Detta var superfint! Jag har länge också varit sugen på något sånt här, känns exakt som en gammal soffa/stol med kunglig klädsel på tyget. Sett många fina nail art som inspirerat och nu även du! Nu borde ju även jag testa! :D gaah

Svar: Tack så mycket! Ja, roligt att du förstår hur jag tänker, det är precis den bilden jag hade i huvudet också. Haha, ja nu måste du verkligen göra det du med, annars kommer jag tjata på dig tills du gör det :)
Sussie

2013-04-26 @ 09:48:46
URL: http://gelicnailart.blogspot.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fastnaglad

I´m only in it for the fun.

RSS 2.0