Cha cha cha


Efter 108 degrees var det det gröna lackets tur ur China Glazes sommarkollektion Island escape. Detta lacket heter Cha cha cha och fast jag tycker att grönt är lite svårburet... eller inte svårburet... men lite iögonenfallande i alla fall, så är det underbart. Jag tror att en av anledningarna till att jag kan tycka att grönt är svårburet på naglarna är att det kan ge lite plastkänsla om det är för krämigt eller matt, men detta skimrar och tindrar så det är inget snack om saken huruvida det är manikyr eller plast man har på händerna. Så fint är det!!!

Det var bra att lacka med, lagom tunn och fin konsistens!

Ciao!


108 degrees


Det första lacket ur min beställning att testas fick givetvis bli det starkt rosa 108 degrees från China Glazes sommarkollektion Island Escape. Jag har egentligen alltid varit mer för rött eller lila och inte haft särskilt mycket till överst för rosa. Men tur är ju att man kan utvecklas lite som människa ibland :) Detta lacket är så fint, så fint det bara glittrar och skimrar något fantastiskt!

Det gick finfint att lacka med, men lämnar efter tre lager lite VNL (visible nail line) men det är ingenting som stör mig särskilt mycket så har jag ingenting speciellt att anmärka på gällande själva lackeringen.

Eftersom jag antar att China Glaze tillverkas i USA så blev jag bara sugen på att ta reda på hur många Celsius 108 grader Fahrenheit (som jag bara antar att de syftar på) motsvarar. Det är ca 42 grader Celsius, ganska varmt alltså. Så nu vet ni det :)

Nu var det ju inte riktigt så varmt när jag hade tillfälle att fotografera utan det var ganska molnigt, vilket gör att allt fint skimmer i lacket inte görs rättvisa på bilderna.

God kväll!


Paket på posten!


Har äntligen fått min leverans med nagellack på posten! Tyvärr får jag inte behålla alla, delade en beställning med en kompis, tyckte att jag borde stilla mig lite gällande inköpandet av nagellack :) De jag ser mest fram emot att testa är de tre längst till vänster, som alla är från China Galzes sommarkollektion  Island Escape. Så härliga!Hejdå!Madam Britta Butterfly


Här har jag använt det strålande holografiska lacket Britta från Make up Store. Så fint i sig, men jag piffade ändå till det med lite stämplade fjärilar. Jag stämplade med Konads svarta speciallack och platta nr m36. Stämplarna fick jag göra om några gånger, jag är fortfarande inte riktigt överens med Konad, hoppas att detta släpper snart...Bye, bye butterfly!Sjung om studentens lyckliga da´r!


Igår tog min kusin studenten. Grattis! Nu är det alltså fem år sedan som man själv var nybakad student... och jag vet fortfarande inte mer om mitt liv nu, än jag visste då. Men lite mer vis måste jag nog säga att jag har blivit :)

För att vara extra piffig på examenskalaset så målade jag mina naglar med fransk manikyr som jag gjorde om till studentmössor. De blev väldigt populära måste jag säga. Men som vanligt när man ska iväg någonstans så blir det en himla stress och panik, så det blev inte riktigt någon tid till att ta bra bilder på naglarna, fick bara tillfälle till att ta några skumpande bilder i bilen, men jag tror att ni ser själva motivet ändå :)

Hurra!

Gamla flickrumstaper


Ränder var roligt att göra, så det blev visst ännu en gammal tapet.

- Jag har använt OPI:s rosa Panda-monium pink i botten och målat vita linjer med Ink Nail Art White.

På återseende!


Gammal tapet


Jag älskar att det storblommiga, romantiska rosenmönstret på turkos botten som fanns på porslin, nu för tiden syns på både tröjor, scarfar och skor! Hade det varit tjugo år gamla kökstapeter vi hade pratat om så hade man tyckt att mönstret var smaklöst, men såhär i nyhetens behag man blir onekligen glad av blommorna som pryder det mesta :)

- Jag har använt underbara Re-fresh mint från China Glaze. Underbara, vårliga pastell! Därpå har jag gjort vita ränder med Ink Nail Art White.Efter det har jag stämplat på lite rosor i olika hörn med hjälp av Konadplatta nr. m65 och Konads pastellrosa speciallack.Bli inte oroliga för mina nagelband, det är ingen fara med dem, det har bara blivit lite mycket lackande och avlackande på sista tiden :)

Hejdå!


Cherryblossoms


Om man söker på bilder kan man hitta hur många som helst på rosa körsbärsblommor mot en klarblå himmel. Jag älskar denna synen och blir lika glad varje vår som man faktiskt får se det på riktigt.

Inspirerad av färgerna har jag gjort en fransk tipp med OPI:s blåglittrande Last friday night från deras Kate Perrykollektion. Där tippen slutar har jag stämplat en klase blomster med Konad, jag har använt platta nr. m5 och Konads pastellrosa speciallack.

Sayonara!


Fastnaglad

I´m only in it for the fun.

RSS 2.0