<3-broderi

Hej! Jag hoppas att ni alla har haft en fin jul och några sköna, lediga dagar nu. Det är ju fortfarande jul, så jag har gjort ännu en julig manikyr, jag hoppas att ni ser vad jag har inspirerats av. Det är hjärtan broderade med korsstygn på en röd, fin julduk.
 
 
 
 • Viva la Diva - nr 58
 • Vit akrylfärg
God fortsättning!

Julkort från Fastnaglad

God jul allihop! I väntan på julmaten har jag suttit på förmiddagen och julpysslat lite med naglarna och tänkte att så klart måste jag lägga in ett julkort på bloggen till mina snälla läsare som har fortsatt att läsa min blogg fast det har varit så dåligt med uppdateringar från mig under hösten. Som förhoppningsvis syns så är motivet inspirerat av årets julfrimärken.
 
 
 • China Glaze - Passion
 • Akrylfärger
God jul!

I'll have a blue chritmas...

...without you...
 
Hej, nu är jag hemma hos mina föräldrar och julmyser till Elvis Presleys julskiva med precis nyklädd gran. Skönt att äntligen vara lite ledig, så att man efter denna stressiga höst kan få tid för lite mer nagelmåleri.
 
Detta är ett så oerhört vackert nagellack att jag blir helt betagen! Det är Polar nights från Isa Doras julkollektion. Det är en mörkblå bas som silvrigt smått glitter och större hexagonglitter samsas i. Det är ett bra lack, för det täcker med två lager, och i och med att basen är så pass täckande blir glittret lite dolt av färgen så att det ser ser lika djupt ut som en polarnatts himmel.
 
Denna jul verkar vara något av ett granens år i nagelvärlden och även här har jag dekorerat med en snirklig variant av gran som jag har målat med silvrig akrylfärg, dekorerat med en stjärnformad rhinestone samt små silverbeads.
 
 
 
 
 • Isa Dora - Polar nights
 • Silvrig akrylfärg
 • Stjärnformad rhinestone, silverbeads
God jul!

Polkagris i långa banor

God kväll! Så var det tredje advent och jag har en ny julmanikyr att bjuda på, och det är inget mindre än en polkagrismanikyr.
 
Jag började med ett vitt lack i basen, sedan tog jag hjälp av tejp för att få till ränderna. Till de röda ränderna använda jag ett utav mina favoriter när det gäller klassiska röda krämlack, nämligen Viva la Divas lack nr 58. Men jag ville ändå piffa upp det lite mer, så till de smala ränderna adderade jag även den underbara klassikern Ruby pumps från China Glaze. Jag tycker faktiskt att det gav det lilla extra med Ruby pumps skimmer på de smala ränderna. Däremot var de smala ränderna ganska smala för en vanlig pensel, så om ni tittar noga ser ni ett det har spritt sig lite till de breda ränderna också :)
 
 
 
 
Men inte var det nog med detta. På något sätt ville jag väl glamma upp det ett snäpp till såhär nära jul, så jag målade några linjer med ett silverglittrigt nail artlack.
 
 
 
 
 • China Glaze - White on white
 • Viva la Diva - nr 58
 • China Glaze - Ruby pumps
 • Ink Nail Art - Silver Glitter
Jag tycker inte att det blev helt fel med glittret, men det hade nog funkat utan också. Vad tycker ni, blev det en snygg extrapiff eller blev det för mycket?
 
Hejdå!

Editorial

Detta är en manikyr som jag gjorde för några veckor sedan, i november. Det är ett duokromt lack från Color Club, som väl är lite åt Peridot-hållet skulle jag gissa, även om mina bilder kanske inte är de bästa. Det skiftar mellan brons/guld och grönt, som ni ser syns penseldragen lite på bilderna, men det är inget som man tänker på i verkligheten, så jag tycker att det är ett mycket fint lack.
 
Dessutom gjorde jag lite nail art i form av hjärtan i lite "skiss"-stil kanske man kan kalla det.
 
 
 
 
 
 
 • Color Club - Editorial 
 • Svart akrylfärg
Hejdå!

Andra advent med julgran

Hej! Idag är det ju andra advent, så jag tänkte slå till med ett blogginlägg igen :) Dagens manikyr har jag tagit rakt av från en tutorial som den fantastiskt skickliga bloggaren nailside.blogspot.co.uk har gjort! Så fort jag såg denna manikyr blev jag helt såld och visste att jag var tvungen att göra den själv någon gång. Den är så snygg men ändå enkel att göra, så enkel att även den sida som jag gjort med "fel" hand går att visa :)
 
Lacket som jag har i basen är Cast a spell från China Glazes Halloweenkollekion från i höstas. Det är ett fantastiskt lack, "nästansvart" med grönt och guldigt skimmer i och det täcker med endast ett lager!
 
 
 
 
 • China Glaze - Cast a spell
 • China Glaze - Passion
 • Stjärnformad rhinestone
Hejdå!
 

Första advent

Igår var det redan första advent, den här hösten har gått så fort! Jag hade en riktigt mysig första advent med trevliga vänner och glögg. Här är mina naglar som jag helt snabbt hade slängt ihop dagen till ära.
 
Eftersom en nagel på min högerhand har gått av ända vid fästet till tippen så får ni se bilder på min vänsterhand i stället, vilket är orsaken till att linjerna inte blev så bra (jag är ju vänsterhänt). Men men, jag hoppas att ni ser att formen på de svarta linjerna har inspirerats av formen på adventsljusstakarna i alla fall, för så mycket mer avancerad nail art än så blev det inte.
 
Det röda lacket är Rock-it från ORLY, som är ett mycket fint, rött skimmerlack med lite duokromt skimmer i orange (ungefär som OPI:s The show must go on tänker jag mig) som tyvärr inte syns på nageln. Men eftersom jag har svart lack under så tänker jag att det kanske kan vara därför som det ljusare skimret inte kommer fram, jag måste testa detta igen snart utan något mörkt lack under.
 
 
 
 • ORLY - Rock-it
 • Claudia - Just black
 • Striping tape
Hejdå!

Fastnaglad

I´m only in it for the fun.

RSS 2.0