Persikopastell


Underbara, underbara vårpasteller! Jag har invigt Viva la Divas minilack nr 15. Ett oragnerosa, persikofärgat krämlack. Jag trodde att det skulle vara lite för hudfärgat och inte se så mycket ut för världen, men det blev bättre än jag trodde, så vårligt och glatt det blev på mina naglar! Den perfekta vårpastellen faktiskt.Jag piffade till det ytterligare genom att stämpla på hawaiiblommor med Konad. Jag har fortfarande inte kommit över min Konadkris, förstår inte varför det aldrig blir bra längre, men det blev i alla fall lite bättre än sist. Jag använde Konads svarta speciallack och platta nr m26.Sayonara!


Retro


Jag hittade en bild på en bikini i 50-60-talsstil. En bikini i marinblått med halterneck och midjehöga bikinitrosor med stora vita knappar, som för tankarna till en ferieort vid kusten med randiga badlakan och vitskalmade solglasögon a´la 60-talet.

Nu när sommaren börjar knacka på dörren blir man verkligen inspirerad! Jag älskar de gröna träden, lila syrénblommorna och den vita häggen! Jag skulle inte tacka nej till att ligga i en blåvit bikini, på ett rött badlakan på en klippa vid det blå havet och lyssna på rock n roll på en raspig transistorradio och dricka gul lemonad!

Alltså var det färgerna blått och vitt samt knappar och ränder som inspirerade mig till denna manikyr :)

- Jag har använt OPI:s blå Blue my mind i basen, och Ink Nail Art White till de vita strecken samt Isa Doras Tip white till knapparna.

So long, sailor!


Nytt stämpelförsök


Det är mycket snyggt att matcha regnbågens alla färger, med svart, då det svarta verkligen lyfter fram de andra färgerna. Så därför tänkte jag att jag skulle stämpla ett svart Konadmönster över det holografiska lacket Greta från Make Up Store. Jag använda platta nr m65 samt Konds svarta speciallack.

Det negativa med det hela är att ifall man stämplar så blir man tvungen att använda överlack, vilket jag upplever förtar lite av holoeffekten i svagare ljus.

Återigen så har jag fått problem med min konadstämpling, mönstren vill inte lämna stämpeln och fastna på mina naglar. Jag förstår inte vad som har hänt, svampen kanske har blivit gammal och uttorkad eller något? Jag fick göra om flera gånger för att få mönstret på mina naglar, och det blev inte helt 100 i slutändan ändå, men någon gång måste man ju ge upp :) Här kommer bilder i alla fall:

Good bye!


Konadblommor


Jag gjorde ett försök att ge mig på en typ av manikyr som man har sett mycket hos lillasystersnaglar. Det att man målar hela nageln i en färg, varpå man sedan duttar på en annan färg på tippen/övre delen av nageln och stämplar Konadtryck med basfärgen över den "svampade" färgen. Jag blev sådär nöjd med resultatet, jag förstår inte varför, men på senare tid så har jag inte lyckats alls med mina konadtryck, de blir bara utdragna och vinda, och fastnar allt som oftast på svampen i stället för att fastna på nageln. Dessutom så tycker jag att den vita stämpelfärgen täckte ganska dåligt. Men nu ska jag sluta gnälla och visa bilden i stället.

Lacken som jag har använt är Isa Doras Tip white som bas, OPI:s rosa Panda-monium Pink samt Konads vita speciallack Pearl white samt stämpelplatta nr m31.Ha en fortsatt trevlig söndag!Going bananas


Bara för att... :)

Going banans från Hennes & Mauritz + Ink Nail Art Black.

Hejsvej!


Kawaii


I helgen har jag gjort fransk manikyr med det fina, fina Teenage dream från OPI, som tonar ut ned mot nageln i stället för att göra en skarp kant. Sen har jag gjort vita blommor med min gula duttpenna och satt gula rhinestones i mitten av blomman. Sött som socker tycker jag!

Hejdå!


Life preserver


Nu måste man ju lägga på ett kol om man ska hinna använda vårfärgerna innan sommarfärgerna kommer. Så idag har jag använt Life preserver från China Glazes vårkollektion Anchors away. Det är en orangeröd tegelfärg, en intressant färg som är ny på mina naglar. Den är snygg, även fast jag egentligen är svag för riktigt glittrande överdådiga kawaiinaglar. Rött, lila och rosa är lättburet på naglarna och fast jag uppskattar mer intressanta färger så blir det väl de lite klyschiga, om man kan kalla dem det, färgerna som jag oftast känner gör sig bäst på mina naglar. Därför är det lite skönt, lite svalkande att ha den här färgen. Den ger lite paus från allt oroligt glitter och känns lite rejäl och lite ny.
So long, sailor!Mintruffian


Jag har gjort ett försök med en så kallad "ruffian" igen, bara för att få ett sätt att kombinera två liknande färger. Dessa färger är Re-fresh mint från China Glaze (den ljusare, en utav mina absoluta favoritlack) och Viva la Divas minilack nr 18 (den mörkare). Eftersom de var mer lika i färgen än jag trodde, så såg man inte riktigt effekten av ruffianen varför jag blev tvungen markera gränsen mellan de båda lacken med Ink Nail Arts Silver glitter.Hejdå!


Fastnaglad

I´m only in it for the fun.

RSS 2.0