Teal for two!

...and two for teal :) Det har dykt upp några fina nagellack från Gina Tricot i bloggvärlden och jag har blivit lockad att köpa två av dem. Det som jag ska visa idag är verkligen ett bedårande lack i en färg som verkar vara ganska populär denna höst, den där lite blå/grön/teal-ish skimrande färgen. Jag brukar inte vara så mycket för blått, men denna typ av färg är ju bara för tjusig.
 
Jag har gjort en tejpmanikyr med Gina Tricots Brillinat blue och ett tealfärgat krämlack (som jag också är en blå färg som jag älskar) från OPI. Jag tänkte att det skulle bli effektfullt med en kombination av två lack med i princip samma färg men med olika finish, och det blev väldigt fint men inte så effektfullt då man knappt ser någon skillnad på lacken :)
 
 
 
  • Gina Tricot - Brilliant blue
  • OPI - Ski teal we drop
Hejdå!
 

Födelsedagsmanikyr

Hipp hurra, för igår fyllde jag 25 år! :) Jag tänkte att det finns väl inget mer passande att ha på sin födelsedag än underbart holografiska regnbågar! Dessutom inföll min födelsedag i år på en fredag, så då passade det ju även in på det som alla nagelbloggare känner som "Holofredag". Så detta blir alltså mitt första bidrag till den av skimmerskuggan.blogspot.se instiftade holofredagen (fast jag hann inte blogga igår, så det kommer i efterskott).
 
 
 
 
  • Make Up Store - Greta
För att dekorera fäste jag dit två lila stjärnpaletter som jag köpte på Panduro i ett litet kit med olika glitter och paletter i rosa och lila toner.
 
Hejdå!

Underbart är kort

Hej! Nu har det varit lite tyst här ifrån mig igen, för att mina naglar har blivit ännu kortare än i senaste inlägget. Sist så var det ju bara lite pekfingernagel som hade gått av, men nu har två andra naglar stämplat in också. Och det riktigt rejält, sådär smärtsamt långt ned precis vid fästet, så jag har inte velat måla över huvud taget de första dagarna.
 
Såhär ser de alltså ut nu. Jag borde kanske fila ned övriga naglar med, men eftersom jag har så svårt för att få ut pekfingernageln så är jag orolig att jag aldrig kommer få ut den igen om jag filar ned den, så den får vara lite längre, så hoppas jag att lång- och ringfingret kommer ikapp så småningom.
 
Lacket jag har är i alla fall Jungle Queen från China Glazes höstkollektion On Safari. Jag tänkte som så, att mörka lack ju är snyggast på korta naglar, så det är lika bra att passa på med mörka lack nu.
 
Jungle Queen är ett typ mörkt grått lack. En sådan där typ av grå som på något sätt även skulle kunna vara lila. Lite taupefärgat kan man också kalla det, som en mörkare variant av Below Deck (också från China Glaze).
 
  • China Glaze - Jungle Queen
Hejdå!

Allt har en ände

Då tog min nästan tre månader långa svit med långa naglar slut... Min pekfingernagel hade fått en spricka och fast jag visste att den skulle ge vika förr eller senare gjorde jag mitt bästa för att ignorera det. Men nu är den av. En världslig sak visserligen... den är ändå längre än vad jag brukar få pekfingernaglarna att bli :)
 
Lacket som jag hade var förresten ett grått, magnetiskt lack från Color Club vilket jag tycker mycket om. Vissa färgade magnetiska lack tycker jag blir lite för mycket på något sätt, men detta grå ser verkligen ut som stål (som namnet antyder) och ser lite tufft och hårt men samtidigt stilrent och enkelt ut. Jag är verkligen glad för att jag köpte det. Det heter passande nog Steal of the night och ger ett vågigt mönster.
 


  • Color Blub - Steal of the night
Hejdå!

Spice Girlstema: Mel C

 
MEL C
 
Min andra manikyr i Spice Girlstemat representerar Mel C, allas vår Sporty Spice. Alltså blev det lite sportiga naglar och jag höll igen på glittret.
 


 
 
  • Blått: China Glaze - Kinetic candy
  • Orange: Mavala - Tangerine
Hejdå!

Spice Girlstema: Mel B

Var det fler än jag som för några veckor sedan såg OS-avslutningen? Jag såg den, och ack så glad jag blev när jag till min förtjusning såg att ryktet att Spice Girls skulle uppträda var sant! Jag tror att en utav de första cd-skivorna jag köpte när jag var yngre var deras första skiva, jag gillade dem jättemycket på den tiden. Detta gav mig inspirationen att börja med ett Spice Girlstema! Så glammiga och tuffa som de fem tjejerna är så finns det knappt någon bättre inspirationskälla till manikyrer tycker jag :)
 
 


 MEL B
 
Jag tänkte göra en manikyr för varje medlem i bandet, och jag börjar med MEL B a.k.a SCARY SPICE. Valet av mönster var ganska självklart: leopard.
 


 
 
 
 
  • Bas: China Glaze - Cha cha cha
  • Guld: Depend - nr 045
  • Svart akrylfärg
Hejdå!

Fastnaglad

I´m only in it for the fun.

RSS 2.0