Halloweenedition


Tydligen så det Halloween nu i helgen om jag har förstått saken rätt, ingenting som jag har någon koll på. Det är ju inte precis någon högtid här, men visst är det kul med en anledning till maskeradfester, det är ju alldeles för sällan som det händer nu för tiden.

I vilket fall så är det även kul med något tema att spinna på, så jag låtsas att jag har någon aning om Halloween och gör en farlig vampyrmanikyr (nästintill rim :)) med den röda tippen som får symbolisera överläppen och det vita ska föreställa huggtänder.Jag har målat tippen med det tjusigt, tjusiga djupröda skimmerlacket Madras från Mavala. Därefter har jag gjort tänder med hjälp utav en duttpenna med vitt lack. (Vilket gjorde att jag insåg i vilket akut behov jag är av ett bra vitt lack! Blir nog till att lägga in en beställning snart.)

Trevlig helg!


Höstnaglar


Älskade höst när solen skiner på eldiga lönnlöv i rött! Oftast är det ju mulet och regnigt, och löven som nyss var frasande och luftiga ligger blöta klistrade mot marken.

Här kommer i alla fall en höstnagel i orange med röda höstlöv stämplade. Lite för att fira att jag hade tenta igår och kanske kan ha lite mer tid till att blogga än jag haft den senaste tiden.Jag har använt China Glazes orangea Crousin' i botten och stämplat med Viva la Divas röda lack nr 58 och konadplatta nr m31. Sen så duttade jag på lite glitter med OPI:s Golden rainbow på tomma ytor.

Adios!


Zodiaken - Skytten


Ännu en bild på Zodiaktemat hos Purity, på http://puritybeauty.se/. Den här gången har jag tolkat Skytten, vars färg är lila, och jag har försökt efterbilda skyttens armborst på mina naglar.

(Såg inte förrän efter jag tagit bilderna att en av pärkorna mitt på spetsen på pekfingert hade lossnat. Så kan det gå!)

Lacket jag har använt är det mörkt lila krämlacket Mexico från Mavala. Ett passande höstlack. Motivet har jag format med hjälp av små guldpärlor, så kallade "beads" (mest för att få en anledning att leka med dem igen) samt målat med ett guldglitter från Depend.

Hejdå!Zodiaken - Väduren


Jag har återigen följt stjärnteckentemat hos Purity på http://puritybeauty.se/ och gjort en tolkning av väduren. Jag tog fasta på att vädurens färg är rött och har försökt att efterlikna den snirkliga symbolen som väduren har. Med lite fantasi hoppas jag att man kan se det :)

Jag har använt det underbara The show must go on från OPI på tippen och målat mönstret med Ink Nail Art Black.

Hejdå!En gammal, gammal goding.


Det här är lack nr 13 Passion från Constance Carroll, ett gammalt nagellack som jag har haft i många år. För något år sedan när jag började intressera mig för nagellack så hittade jag det i en låda och upptäckte till min stora förtjusning att det fortfarande var tunt och fint i konsistensen. Jag kan faktiskt inte fatta hur det har kunnat hålla så länge. Det är från ett märke som jag inte har sett sen dess, så gud vet vilka kemikalier som finns i för att det ska hålla sig så länge :)

I vilket fall så är det väldigt vackert. Plommonlila med rosa skimmer i. Jag gillar det skarpt. Jag hade egentligen tänkt dekorera det på något sätt, vilket aldrig blev av sen, men det gör ingenting för det är så fint alldeles självt.

Hejdå!


En tripp till Australien


Detta är Brisbane bronze från OPI. Ett rost-brun-röd-aktigt skimmerlack. Jag köpte det för ca 1,5 år sedan och har egentligen aldrig trivs särskilt bra i det. Nu vet jag inte riktigt varför, för det kom verkligen väl till pass, så det kanske blir att jag börjar använda det lite mer.

För en gångs skulle tänkte jag vara sådär chic och matchig, så jag valde detta nagellack bara för att jag skulle matcha med mina röströda shorts som jag hade på mig en kväll.

Hejdå!


Zodiaken - Fiskarna


Purity på http://puritybeauty.se/ har dragit igång med ett sminktema igen. Det är alltid kul med teman tycker jag, man får se så mycket olika och kreativa tolkningar av andra plus att ifall man lider av brist på insiration så får man ju en idé till inriktning. Temat är då Zodiaken, stjärntecknen, och jag blev inspirerad av just Fiskarna till att göra en grön manikyr som ska symbloisera fiskfjäll typ gädda :)Jag har använt lite av varje till detta fiskfjäll. Jag började med att måla naglarna med det silvriga Platinum silver. Sen duttade jag, med en make up-svmap, på tre olika gröna lack. Det mörkgröna Jolly holly, ett annat grön lack med silderglitter i: Mistletoe kisses samt det ljusgröna: Cha cha cha som gav det lite gulaktiga skimret. Efter detta stämplade jag rutmönstret/fisknätmönstret med konadplatta nr m57 och använde återigen Platinum silver och Jolly holly till stämplingen. Alla lacken denna gången var från China Glaze.

Just keep swimming!Fastnaglad

I´m only in it for the fun.

RSS 2.0