NailArt Sunday - Rock

Hej! Idag har Lela på lelack.blogspot.se det stentuffa temat Rock. Jag blev så glad när jag läste det i måndags och tänkte att det finns ju hur mycket snyggt och coolt som helst som man kan göra. Men sen när jag skulle konkretisera en idé så kom INGENTING!
 
Den spontana tanken var att använda metallpärlor som nitar vilket ledde till en mc-jacka. Men idag ville jag inte ha något sådär bokstavligt, utan en lite mer "wearable" manikyr, som en rockbrud faktiskt skulle ha på naglarna. För mig personligen är en skinnjacka ingenting konstigt att ha på naglarna, jag kan bära vad som helst och ju mer 3d desto bättre. Men som sagt, idag ville jag komma på någonting som kunde passera för en "normal" manikyr, som normala människor skulle kunna ha på naglarna.
 
Det gick ju som det gick med den viljan, så jag fick köra på den enda idén jag kom på, en riktig jäkla skinnpaj med nitar på slagen och rött foder.
 
 
 
 • Depend - nr 039
 • Mavala - Madras
 • Akrylfärg
 • Silver beads
Jag är ledsen för min frånvaro den senaste veckan, jag har inte hunnit blogga någonting och tyvärr inte kunnat hänga med i alla fina bloggar som jag följer heller! Men sommaren närmar sig och det betyder för mig tentaperiod, så det blir svårt att rättfärdiga bloggande när man borde plugga... Men efter tentorna så blir det nog bättre aktivitet på bloggen.

Hejdå!

Rosetter på tråd

Hej allihop! Idag är det tema Fritt Val hos Lelas NailArt Sunday så jag tycker att alla ska gå in på lelack.blogspot.se och njuta av alla fina NailArt Sundaynaglar som finns där!
 
Jag kör på rosa pastell idag! Jag har även målat rader med svarta rosetter på sidorna av naglarna och kopplat dem samman med en böljande linje. Lacket som jag har använt är Dance Baby som kom med China Glazes vårkollektion från förra året och jag gillar det verkligen. Mina bilder är tyvärr lite missvisande, det är starkare i färgen än vad som syns på bilderna, det är ett bubbelgumsrosa lack som man blir vårig och glad av och känner sig oerhört käck i :)
 
 
 
 • China Glaze - Dance Baby
 • Akrylfärg
Hejdå!

Prickig half moon med rosor

Hej, hoppas att allt är bra med er, kära läsare! Själv sitter jag och njuter av de sista illröda solstrålarna på majhimlen, sämre kan man ha det!
 
Jag är fortfarande mycket förtjust i halvmånemanikyrer, jag tycker att det är ett stilrent och enkelt sätt (även om det är ganska svårt rent praktiskt) att ge lite extra piff till en manikyr på. När jag målade dessa naglar tänkte jag mig något vit-svartprickigt i lite 60-talskänsla. Men som vanligt kunde jag inte låta det vara utan lade till en kant, kanten ger mig lite volangkänsla, och hela naglarna ger mig vibbar av ett gammalt nattlinne... fast på ett bra sätt förstås :)
 
 
Det slutade inte där, jag blev sugen på att måla lite så jag tog fram akrylfärgerna och gjorde några rosor på långfingret.
 
 
 • China Glaze - White on white
 • Claudia - Just black
 • Akrylfärger & pensel till rosorna
 • Dottingtool till prickarna
God kväll!
 

Mimosa's Berfore Mani's + Peachy Kean

Hej! Eftersom jag publicerade (gamla såväl som ganska nya) arkvibilder igår när det var underbart, Gräsligt tema så får jag visa, idag i stället, ett lack som jag bar i helgen.
 
Detta är Mimosa's Berfore Mani's, vilket är ett ombytligt lack. Det är ett persikofärgat krämlack med lite, lite skimmer i, som i solsken får en fin rosa ton, medan det i lampljus blir mer orange och nästan lite neonigt orange när man lyser på det i ett mörkt rum.
 
 
Jag gjorde även en nail art tillsammans med Peachy Kean, då jag tyckte att de båda har en persikoton i sig som passar ihop och nu när jag sitter och lägger in bilder i detta blogginlägg så slår mig tanken att sådana där godispersikor ju har samma typ av rutmönster och samma typ av färgkombination. Detta var ingenting som jag tänkte på när jag gjorde manikyren, och jag är inte ens särskilt förtjust i dessa godisar (för mig är det choklad som gäller!), men man vet inte, det kanske var mitt undermedvetna som försökte säga mig någonting... lite kul är det i alla fall.
 
 
 • China Glaze - Mimosa's Berfore Mani's
 • China Glaze - Peachy Kean
 • Tejp
Hejdå!

NalArt Sunday - Gräsliga veckan

Hej! Idag är det söndag och självklart NailArt Sunday hos Lela på lelack.blogspot.se, men det är inte vilken söndag som helst... utan idag är det finaldagen på hennes Gräsliga Vecka! Alltså är Gräsliga Veckan även temat på veckans NailArt Sunday och gissa om jag har mycket att visa er idag :)
 
Jag behövde inte leta länge i min kameramapp förrän jag snubblade över gräsliga manikyrer, men det ännu mer anmärkningsvärda är att jag hittar lika mycket gräsligt om jag bara kollar i mitt arkiv här på bloggen... varför vissa gräsligheter fått publiceras och andra inte finns det ingen som vet.
 
Här är ett litet potpurri med misslyckade manikyrer, jag nöjer mig med att visa fyra av de mest gräsliga för jag måste ju spara några gräsliga nail arts till nästa gång också.
 
Här tänkte jag göra en form av jelly sandwich i gradientversion av Whirled away. Tja.. jag vet inte... det blev bara inte så bra, alldeles för tjockt och kladdigt.
 
En misslyckad vattenmarmorering... här har vi nog alla varit en gång.
 
Inför ett tema skulle jag försöka gestalta lejon och målade dessa lejonklor. Inte så mycket mer att säga än att detta verkligen inte är någon fin manikyr.

Detta är bara tacky... Knasig design och ganska dåligt och klumpigt utförd.
 
Det här med gräslig vecka var en briljant idé, och dessa manikyrer som tidigare varit förpassade till stängda mappar, vill så hjärtligt tacka Lela att även de har fått se dagens ljus och publiceras.
 
Hejdå!

Holofjärilar

Hej! Idag är det strålande sol och riktigt sommarvarmt ute och vad passar väl bäst då, om inte hololack? Så jag tänkte att jag skulle passa på att för en gångs skull vara med så Holofredag, som har instiftats av den skickliga bloggaren Skimmerskuggan på skimmerskuggan.blogspot.se.
 
Mitt lack idag är Beyond från Color Clubs holografiska kollektion Halo Hues, som väl ingen har missat vid det här laget. Jag har köpt några lack ur kollektionen, däribland detta fantastiska svarta hololack.
 
För att inte ta uppmärksamhet från holoeffekten, men ändå få göra lite nail art, samt för att få använda mina stämplar som har varit försvunna länge, så stämplade jag några små fjärilar på naglarna. Det har jag gjort för länge, länge sedan och blev ganska nöjd med då.
 
 
 
 
 • Color Club - Beyond
 • Konad Special Nail Polish - Black
 • Konad Special  Nail Polish - White
 • Konad Special Nail Polish - Pink
 • Konadplatta nr m36
Hejdå, nu ska jag ut i solen och beundra lacket och hoppas att ni andra också har möjlighet att göra det samma!

Halvmåne med Nothin' mousie 'bout it

Hej!  Den här veckan har våren verkligen kommit hit på allvar, nu går det så snabbt att det nästan känns som sommar. I morse cyklade jag utan jacka, det är gött det! Så det passar med somriga rosa naglar tycker jag, även om jag faktiskt bar dessa naglar för två veckor sedan.
 
Detta är det supersöta effektlacket Nothin' mousie 'bout it från OPI:s Vintage Minnie Mouse-kollektion som kom ut förra sommaren. Det är ett otroligt sött effektlack med rosa hjärtan i. Förut har jag bara har burit det över ljusare färger, men nu slog jag till och bar det över ett riktigt starkt, mörkrosa krämlack och det gjorde sig nästan ännu bättre så.
 
Jag gjorde även en halvmåne av manikyren, vilket jag tycker blev ganska bra. Sen ville jag göra vita prickar i skarven och kom på den briljanta idén att prickarna skulle ha olika storlekar men det blev bara ojämnt och allmänt dåliga prickar. Men i övrigt så är det ganska glada, vårliga naglar.
 
 
 
 
 • China Glaze - Wicked style
 • OPI - Nothin' mousie 'bout it
 • China Glaze - White on white
Hejdå!

See through

Hello stranger! Nu har jag inte uppdaterad bloggen på en vecka, och jag kan bara be om ursäkt men tacka er som ändå har surfat in på min blogg. Det har varit Valborg och börjat bli vår och mycket att göra, både på gott och ont som gjort att jag inte kommit mig för att uppdatera bloggen, och när man väl kommer ur någonting så är det lätt fastna.
 
SOM TUR ÄR så har Lela sin NailArt Sunday som blev en anledning att ta tag i det idag. Så här ser mina naglar alltså ut idag. Surfa nu in på Lelas blogg på lelack.blogspot.se temat idag är Fritt Val så det finns många fantastiska manikyrer av njuta av.
 
Jag fick smak för det halvnakna som jag gjorde förra veckan och ville göra en fransk manikyr som var lite see through (hehe för att ännu mer spä på nakenhetsreferensen). Jag gillar tanken, men om jag ska vara ärlig så hade nog mina naglar (speciellt den vita delen) behövt ett lite mer täckande mönster, för de ser lite missfärgade ut. Men annars så tror jag att det hade varit snyggt, väldigt diskret men ändå roligare än bara vanlig fransk manikyr.
 
 
 
 • Isa Dora - Secondnail
 • Konad Special Nail Polish - White
 • Konadplatta nr m51
Hejdå!

Fastnaglad

I´m only in it for the fun.

RSS 2.0