Hjärtan och stjärnor

En dag nu i sommar var jag i Köpenhamn med en vän, vi gick på Ströget och kikade och så var vi på Tivoli (men åkte inga karuseller, jag skulle trots allt åka till Liseberg någon vecka senare). En solig och härlig dag var det och där på Ströget så hittade jag givetvis ett nagellack.
 
Det är en genomskinlig bas med glitter i grönt, orange, gult och turkost och framförallt (anledningen till att jag köpte det) blänkande turkosa hjärtan och silvriga stjärnor. Det kostade 20 danska kronor och innehåller 18 ml, inte så farligt dyrt alltså.
 
Eftersom det inte var någon färg i basen så har jag på bilderna ett ljust lila skimmerlack under som jag inte har namnet på. Detta är en mycket glittrigt och fint lack men det var otroligt svårt att få upp hjärtanen stjärnorna på penseln. Det var ju inte som t.ex. Nothin' Mousie 'bout itdär man bara behöver dutta ut hjärtanen "manuellt" så att säga, utan man fick verkligen anstränga sig för att verkligen få upp paljetterna på penseln ens, men när man väl fått det gjort så var det fint.
 
 
 
 
 
 • Trend Accessories - nr 39
Hejdå!

Undersidan av nageln

Jag är ledsen att jag tar upp er tid med dessa dåliga bilder... men jag tänkte att jag ändå skulle visa lite livstecken här på bloggen. För att fira att mina naglar har blivit långa gjorde jag en sån där manikyr när man målar undersidan av nageln i en avvikande färg. Dock så är mina bilder för dåliga och färgerna för lika för att man ska se effekten. Så det blev lite fail detta, men som sagt, lägger upp det bara för att visa lite livstecken.
 
 
 
 
 • China Glaze - Flirty tankini
 • China Glaze - 108 degrees
Hejdå!
 

Liseberg!

Jippie, jag var på Liseberg förrförra veckan och gissa om jag hade ett passande lack för det :) Jag älskar att åka karuseller, men det märks att man blir mesigare och mesigare ju äldre man blir, det måste erkännas... Men i vilket fall så hade jag en förträfflig dag i glada vänners lag!
 
Nagellacket som jag bar var det gröna neonlacket I'm with the lifeguard från China Glazes sommarkollektion Summer Neons som precis har Lisebergskaninens färg, och till det så matchade jag med det mest passande rosa lacket som jag hade hemma.
 
 
 
 
 • China Glaze - I'm with the lifeguard
 • China Glaze - Dance baby
 
Jag var alltså i Göteborg samma helg som Bruce Springsteen spelade, och gissa om jag är avundsjuk på de som hade biljetter! Därför länkar jag in en bonuslåt idag med! Bruce Springsteen - The river.
 
Hejdå!

Surfin' Safari

Förra veckan så fick vi anmärkningsvärt nog några riktiga sommardagar, så jag gick med glädje vidare från höstlacket i förra inlägget till sommarneoner! Alltså från Safari till Surfin'.
 
Jag har använt Surfin' for boys från China Glazes sommarkollektion Summer Neons. Det är ett underbart färgstarkt lack som lyser ikapp med solen, det går inte att ha det på sig utan att bli glad! Och som vanligt är mina bilder inte perfekta, i verkligheten är det inte så rött som det ser ut, utan det har en mer rosa ton i sig.
 
Jag har gjort en halvmånemanikyr och duttat prickar i sjunkande storleksordning med min duttpenna. Jag använde även en nytt "nude"-lack under, för att slippa s.k. VNL (visible nail line).
 
 
 
 
 
 • China Glaze - Surfin' for boys
 • Nordic Cap - nr NP02
 • Depend - nr 039
Hejdå!
 
 

Solkräm

Hej! Jag har gjort några få manikyrer det senaste, men det har inte blivit av att jag bloggat om det än... Det tar på krafterna att vara ute på grönbete :)
 
Jag har gjort en beställning lack och några utav lacken var från China Glazes höstkollektion On safari. Egentligen gillar jag inte när det börjar pratas om höstkläder, höstfärger, skolstart osv. såhär mitt i sommaren, men nu föll det sig så att färgen på ett utav lacken, det sandfärgade Kalahari kiss, passade bra som just sandfärg, så det fick bli att jag använde det redan nu.
 
Fast att det är ett höstlack tycker jag att manikyren är en sommarmanikyr, då den är inspirerad av hawaiiblomman på en solkräm :)
 
 
 
 • China Glaze - Kalahari kiss 
 • Hennes & Mauriz - Copper
 • Depend Art liner - nr 1061
 • Blå och vit akrylfärg
Hejdå!
 

Fastnaglad

I´m only in it for the fun.

RSS 2.0