Mer rosa

Hej! Nu har det kommit riktigt mycket, mysig snö här så det börjar gå upp för mig att det snart är december. Jag har sett roliga nailart-utmanignar för december, nedräkningskalendrar kan man ju nästan kalla det, som man blir så sugen på att vara med på. Men så lite tid som jag har haft för nagellack de senaste veckorna så tror jag inte att det kommer att bli bättre på den punkten. Det är kul och glädjande att se att ni tittar in på min blogg ändå, fast det är så tomt med inlägg här :)
 
Jag slänger in en manikyr som jag gjorde för några veckor sedan med ett strängglitterlack som ORLY gav ut med en slags uppmärksamhetskollektion för bröstcancer i oktober och fast att det inte är oktober längre betyder ju inte det att bröstcancer, och allt som begreppet "rosa" står för, inte finns längre, så ni får se lacket nu i stället. Det glittrar något ofantligt i flaskan, men på naglarna blir det ju inte lika hög glitterfrekvens eller vad man ska säga :) Jag kombinerade strängglittret med dekorationstejp som fantastiskt nog är i nästan samma färg som strängglittret :)
 
 
 
 
 
  • ORLY - Be brave
  • China Glaze - Pelican gray
  • Essie - Bagle jangle
  • Lila dekorationstejp/striping tape
Trevlig helg på er!

United

Hej! Det var ett tag sedan jag skrev något inlägg nu... jag har otroligt mycket att göra i skolan nu, men det är inte mycket att göra åt det, så det får bli inlägg lite då och då när andan faller på.
 
Jag en beställning på nya nagellack för ett tag sedan, och jag har här en manikyr som jag gjorde med ett roas lack från en Breast cancer awarenes-kollekition.
 
 
 
 
  • China Glaze - United
  • China Glaze - White on white
Hejdå!

Alexis gradient

 Här har vi Alexis från Gina Tricot som jag har sett på många bloggar tidigare i höstas och det förstår man, så fint som det är! Jag skulle väl säga att det är rött med en rosa ton. Jag gav det lite mer dimension genom att svampa på det rosa glassflecklacket 108 degrees över tipparna och guldigt längst ned. Eftersom Alexis och 108 degrees har samma typ av skimmer smält de ihop väldigt bra, nästa så bra att det knappt syns att jag svampat :)
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  Gina Tricot - Alexis
  • China Glaze - 108 degress
  • Max Factor - Ivory
Hejdå!
 
 

Fastnaglad

I´m only in it for the fun.

RSS 2.0