Gullefjun


Först efter påsk har jag fått en kväll till att vara lite kreativ. Då använde jag tre olika duttpennor och gjorde prickar och jag utformade till små kycklingar. Efter att den större pricken, som utgör kycklingens kropp, hade börjar bli lite segt tog jag en spetsig duttpenna och drog ut cirkeln lite, till att forma stjärten på kycklingen. När man drog ut färgen bildades dessutom lite streck som kan tas för att vara fjäderstruktur på kycklingen, så det blev lite win win där med att vara och kladda med pricken. Sen har jag bara gjort lite tunna streck till ben, näbb och gräs.

- Bakgrunden är Viva la Divas pastellila minilack nr 13. Kycklingen är gjord av Viva la Divas pastellgula minilack nr 17. Benen och näbben är gjorda av Mavalas orangea Tangeringe. Gräset gjorde jag utav Ink Nail Arts gröna lack Green. Ögonen kan man göra av vilken svart färg som helst :)

Hejdå!


Glad påsk!


Oj oj oj. Det har varit mycket arbete i påskhelgen. Jag har inte hunnit göra något roligt påskinspirerat som jag hade tänkt mig... men lite gult nagellack hann jag måla på skärtorsdagen. Viva la Divas minilack nr 17.


Här i påskriset.

Hejdå!


Clowncrackle


Jag köpte redan i höstas ett av Isa Doras Graffitilack, men kände mig måttligt road av det egentligen. Så jag har faktiskt inte använt det förrän nu på våren och det snyggaste är ändå att ha glitter under. Innan har jag använt med det rosa Teenage dream, och för att slippa prova alla andra glitterlack som jag har, ett i taget, slog jag ihop det och använde fler på samma gång. Bara för att spara tid, liksom :)

Jag har använt OPI:s rosa Teenage dream, OPI:s blå Last friday night, OPI:s gröna Glow up already samt Depends guldglitter. Och över det: Isa Doras svarta Graffitilack.

Egentligen tycker jag att det var ganska fint med bara färgerna också, utan cracklelacket på, om jag hade målat på lite tjockare lager, så det hade täckt bättre så hade jag nog kunnat gå runt bara såhär också.Hejsvej!


Franska tippar


Jag förstår inte varför det blev så här... Jag hade tänkt att det skulle bli lite gulligt, detaljerat och fint, men i stället så känns det bara lite "för mycket" och smaklöst. Kanske skulle jag ha gjort prickarna, och de färgade fälten också för den delen, lite mindre?

- Jag har använt OPI:s Blue my mind (kul att jag får användning för detta lack som jag annars aldrig har anledning att använda) och över det har jag haft Last friday night från OPI:s Kate Perry-kollektion. Det vita fältet har jag målat med Isa Doras Tip white med Mavalas Pure diamond över. Prickarna har jag gjort med samma färger fast på motsatt sida av nageln med minfina, gula duttpenna.

I alla fall så tycker jag att Last friday night är jättefint. Det blir intressant på grund utav att det är olika storlekar på glittret och skimret samt att det inte bara är ett ljusblått glitterlack rätt och slätt, då det är även turkost glitter i som ger det lilla extra! Jag tror att jag snart ska testa med att måla detta över ett turkost lack också.Au revoir!


Plommontippar


Bara för att testa det nyinköpta Platinum silver från China Glaze och för att det är ganska juste med en snygg färg som accent till silver. Och för att jag klurade på en form som jag inte hade målat förut =>

Det silvriga lacket är alltså som sagt Platinum silver från China Glaze. Det ljuvliga plommonlila lacket med rosa glitter i (vilket, som vanligt, inte ges rättvisa av fotografierna) är ett gammalt, gammalt lack från märket Constance Carroll nr 13 Passion, som jag hade glömt bort med hittat igen förra året, och det vid fullkomligt vitalt skick. Otippat men glädjande att det har hållit sig så länge. Glitterkanterna har jag målat med Ink Nail Arts Silver Glitter.

Hejsvej!


Snödroppar!

 

 

Sköna vår! Som jag har uppskattat den här vintern, och lika mycket uppskattar jag att våren äntligen är på väg. På köksbordet står det en liten vas med undersköna snödroppar och jag har nu valt att vanära dig, våren, men den mest tacky manikyren som jag någonsin har gjort... Jag kan säga att detta nagellack snabbt åkte av igen, men vad sjutton, man har ju inte roligare än man gör sig.

 

 

Hejdå!

 

 

Mer pastell!


En härlig söndag, så vi fortsätter med pastell. Jag visste inte riktigt vilket rosa pastellack som jag skulle köpa när jag lade min beställning sist, så jag bara tog ett som såg bra ut och det blev OPI:s Panda-monium pink.

Det var fint, men det var inte riktigt så ljust och fagert som jag hade tänkt mig. Men med lite konadtryck i vitt så blir hela manikyrens framtoning mycket ljusare.Jag har alltså, på det rosa Panda-monium pink, stämlpat med Konads White pearl och platta m63.

På något sätt så vill man alltid ha mer... Så efter att jag var färdig målade över ett lager med Wet n´wilds Halucinate, om är ett genomskinligt lack med bara lite mångfärgat glitter i, för att ge det hela lite extra. Men det gjorde sig inte alls! Eftersom det inte är så markant glitter så gör det bara att det inte fyller någon funktion som glitter, men å andra sidan så finns det ändå där och förtar mer av det stämplade mönstret och nagellacket som var så fint som just KRÄMlack utan glitter och annat jox.=> Alltså ska man inte bli girig... less is more :)

Hejdå!Fastnaglad

I´m only in it for the fun.

RSS 2.0