Rosetter


Nu tycker jag att det är dags för lite gulligull! Fransk tipp med söm och rosett, lagom gulligt. Och på tippen har jag givetvis Teenage dream.

  • OPI - Teenage dream
  • Vit akrylfärg

Hejdå!

 

 

 

Electric beat


Idag testade jag ett blått lack ur Electropop, nämligen Electric beat. Jag gjorde också lite nail art över det med ännu ett lack från China Glaze vårkollektion, nämligen Kinetic candy. Dessutom passade jag på att använda en ny striping brush som Isa Dora har lanserat med sin vårkollektion. Jag fick penseln med när jag köpte två av deras lack för några veckor sedan, så jag tänkte att jag skulle passa på att prova den nu.

Jag tycker inte att penseln var så bra egentligen, jag har två striping brushes sen innan, vilka jag nog föredrar. Dels för att Isa Doras är några strån bredare (vilket inte är så stort problem då det ju går att klippa dem tunnare) men mest för att den känns stelare och inte så följsam som de jag har. Däremot så har jag köpt de som jag hade sen innan över internet, så Isa Doras pensel är ett bra alternativ ifall man inte vill handla över internet utan köpa i en fysisk affär.

 

  • China Glaze - Electric beat
  • China Glaze - Kinetic candy

Hejdå!

 

 

 

Make some noise


Det blir fler nyheter ur min samling. Gjorde nyss en beställning på några lack ur China Glazes vårkollektion Electropop, och eftersom vi har fått några riktigt fina soldagar så började jag med det glada Make some noise! Det är otroligt tjusigt i solen, inte rött, inte rosa, inte orange... jag vet inte riktigt vad det är, men snyggt är det och man blir glad bara av att titta på naglarna.

  • China Glaze - Make some noise

Hejdå!

 

 

Marzipan


Det andra Isa Dora-lacket som jag köpte var Marzipan, och det det hör ju hemma med alla andra grön/blå/mint-färgade vårpasteller. Och sådana kan man ju definitivt inte ha för många av, eller hur :) Detta är lite kul, för det är mer grönt än andra mer mintaktiga pasteller, så jag är lite glad för det.Efter att jag lackat det så slängde jag på några andra grön/blå lack som jag har.  • Isa Dora - Marzipan
  • China Glaze - Re-fresh mint
  • Viva la Diva - Minilack nr 18

Hejdå!

 

 

 

Silver sky


Jag har köpt två lack ur Isa Doras vårkollektion: Silver sky och Marzipan. Jag började med Silver sky, en fin blå med lite skimmer i, så jag förstärkte blinget med Last friday night på tipparna samt fäste dit två blå rhinestones på varje nagel.

Another, another brick...


Mitt senaste inlägg var ju alltså en tegelvägg och efter en dag tänkte jag att det skulle ju vara kul att göra någonting mer. Så varför inte klottra lite på naglarna? Bara för skojs skull, liksom. Så här blev det.Och detta var ju ganska snällt klotter men jag kunde bara inte hålla mig, utan måste göra något lite mer "roligt" klotter. Så nu tycker jag att det är bäst att eventuella föräldrar och syskon till mig slutar läsa...Så det här är alltså min allra första penismanikyr, kul kul. Jag kan lugna er med att jag tog bort det här ganska snabbt efter fotograferingen :)

Hejdå!

Fastnaglad

I´m only in it for the fun.

RSS 2.0