Prästkragspastell


Gosse har jag varit borta länge? Var iväg på en liten minisemester, sedan blev jag sängliggande i feber i några dagar varefter det inte blev tid till nagellack eftersom jag var tvungen att ta igen allting som hade blivit försakat när jag låg sjuk. Nu har jag i alla fall äntligen hunnit måla lite roligt nagellack.

Den här finingen blev jag ganska nöjd med faktiskt. Det är China Glazes Re-fresh mint i botten som jag har målat kronblad på med hjälp av Ink Nail Art White samt satt dit gula rhinestones, och det var alles.

Hejsvej!


Kokomo


Varför inte en sandstrand i solnedgång på naglarna? Bara för att det är kul, liksom.

Jag har använt: Sand = Cruisin´från China Glaze. Havet = nr 76 frpn Viva la Diva. Himlen = Mango orange från Mavala. Sol = Depend (inget nummer). Palmblad Cha cha cha från China Glaze. Stam = Cocoa shimmer från Gallery Colours.

Ciao!


'Top Hat

Fjärde sommarglassen...

Det blev väl inte lika snyggt på riktigt som det var i tanken, jag lade inte ned jättemycket tid på finliret. Men här kommer den i alla fall. Jag har använt White dream från Isa Dora i botten. Jordgubbssträngen har jag målat med Madras från Mavala och chokladsträngen har jag målat med Ingrid från China Glaze.


 

En glass som har funnits länge. Jag kommer ihåg att åt den när jag var liten ibland, men faktum är att det var länge sen, finns den ens längre?

 

Hejdå!

 

 

Fastnaglad

I´m only in it for the fun.

RSS 2.0