Banaglar

Hej! Idag är det söndag och NailArt Sunday hos skickliga Lela på lelack.blogspot.se, som idag har temat Frukter, ett roligt tema. Jag funderade på vad jag skulle göra och kom fram till att det fick bli en variation på en frukt som jag redan har gjort en gång, nämligen banan.
 
Jag kommer ihåg att när jag var liten hade min faster stolar med klädsel i ett grafiskt mönster bestående av svart-vitrandig botten med illgula bananer på. Jag har googlat lite men inte hittat exakt det trycket på någon bild. Jag påminns om Andy Warhols banan när jag tänker på det, men eftersom jag var liten när jag såg det senast är jag inte säker. Den rosa bananen som dyker upp på mitt långfinger kommer nog från Andy Warhols skalade banan i alla fall.
 
 
 
 
Fler bilder...
... bara för att det är så fantastiskt roligt med banan.
  • China Glaze - White on white
  • Depend - nr 039
  • Akrylfärger
Hejdå!


Kommentarer
Gelic' nail art

SNYGGT! Du har alltid så snygga manikyrer! :D Gillade att en banan var rosa, lite oväntat sådär. ;)

Svar: Nämen, vad gullig du är, tack så mycket! Hehe, ja lite oväntat, men jag kan inte ta åt mig äran för det, får som sagt tacka Andy Warhol för den rosa bananen :)
Sussie

2013-03-18 @ 00:47:58
URL: http://gelicnailart.blogspot.se/
Annefia

Vilka läckra naglar! jag tycker det påminner väldigt om tyget som Anna Ritar brukar använda som bakgrund. http://annaritar.com/dagens-randiga/ Är det det din faster hade?

Svar: Tack så mycket! Ja, naglarna är ju verkligen som det tyget! Hmm, undrar om det är samma tyg som jag kommer ihåg, har för mig att bananerna som min faster hade var mindre för att liksom få plats på en stolsdyna... jag får nästan kolla upp med annaritar vad det är för tyg som hon har. Tack för tipset!
Sussie

2013-03-18 @ 04:48:59
URL: http://blogg.fialand.com/
Andrea / Tasty Tips Blog

Men alltså WOW vad snyggt!

Svar: Åh, tack så mycket! Kul att höra att det faktiskt kan beskrivas som "snyggt" och inte bara "tokigt" :)
Sussie

2013-03-18 @ 08:23:15
URL: http://tastytipsblog.blogspot.com
Ann-Sofie

Hej! Hittade hit till din blogg tack vare Nail Art Sunday så nu fick du en ny följare på Bloglovin'.
Alltid kul att hitta nya fina bloggar som kan inspirera en.
Vad snyggt du gjort med bananerna, så coolt. :-)

Svar: Hej! Jätteroligt att du har hittat hit och vad kul att du vill följa mig på Bloglovin'! Ja det är kul med bra bloggar, jag har ju redan hittat din blogg sen ett tag, men har varit en dåligt läsare och inte kommit mig för att kommentera än :( Tack så mycket för komplimangen :)
Sussie

2013-03-18 @ 11:08:54
URL: http://www.colourit.se/
Lela

Urläckert:) Jag känner också igen tyget men vet inte varifrån det kommer. Dessutom får det mig att tänka på en lokal teatergrupp som fanns i min stad när jag var liten. De gjorde en pjäs som hette bananfolket och jag var livrädd för dem. (de hade stora banankostymer på sig, ugah)

Svar: Tack så mycket! Ja, jag fick ett förslag av Annefia hennes kommentar om ett tyg. Åh, vilken kul association du delar med dig av! Men usch det lät lite läskigt faktiskt när man är liten, själv måste jag erkänna att jag inte gillade det där tyget så mycket när jag var liten heller, det var så skarpt och hårt på något sätt med det svartvita och spikraka ränder...
Sussie

2013-03-18 @ 11:40:49
URL: http://www.lelack.se
Alexandra

Det här var väldigt snyggt och roligt!

Svar: Tack så mycket! Roligt att lyckats med att det både är snyggt och roligt på samma gång, oftast brukar det vara antingen eller :)
Sussie

2013-03-20 @ 11:09:35
URL: http://www.tennnails.blogspot.se
Sandra - nykär och nagellacksnörd

Vilken härlig nail art! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Sussie

2013-03-21 @ 11:21:06
URL: http://hotnailpolish.wordpress.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fastnaglad

I´m only in it for the fun.

RSS 2.0