Halloweenedition


Tydligen så det Halloween nu i helgen om jag har förstått saken rätt, ingenting som jag har någon koll på. Det är ju inte precis någon högtid här, men visst är det kul med en anledning till maskeradfester, det är ju alldeles för sällan som det händer nu för tiden.

I vilket fall så är det även kul med något tema att spinna på, så jag låtsas att jag har någon aning om Halloween och gör en farlig vampyrmanikyr (nästintill rim :)) med den röda tippen som får symbolisera överläppen och det vita ska föreställa huggtänder.Jag har målat tippen med det tjusigt, tjusiga djupröda skimmerlacket Madras från Mavala. Därefter har jag gjort tänder med hjälp utav en duttpenna med vitt lack. (Vilket gjorde att jag insåg i vilket akut behov jag är av ett bra vitt lack! Blir nog till att lägga in en beställning snart.)

Trevlig helg!
Kommentarer
Frk.Fargerik

Hahaha - kjempekult!!!

2011-10-29 @ 13:44:47
URL: http://minfargerikeverden.blogspot.com
Annie

Men vad roligt! Helt perfekt för halloween ju :D

2011-10-29 @ 16:48:30
URL: http://anniescolors.wordpress.com/
Nails By Desiré

Hahaha super rolig å söt mani!! :)

2011-10-30 @ 15:46:29
URL: http://nailsbydesire.blogspot.com/
Sussie

Frk.Fargerik: Haha, tack så mycket! Vad roligt att du tycker det var kul!Annie: Tack! Ja, man kan ju välja om man vill att det ska vara för halloween eller Twilight :)Nails By Desiré: Tack så mycket! Roligt om man kan skänka ett litet skratt i alla fall :)

2011-10-30 @ 17:36:58
URL: http://fastnaglad.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fastnaglad

I´m only in it for the fun.

RSS 2.0